Nieuws
Door: ds. J. Joppe
11 juni 2022
Dit bericht delen:
Jeruzalem

Israëlreis 2023

D.V. 2023 hoop ik weer een reis naar Israël te organiseren met gemeenteleden uit Barneveld en andere belangstellenden. Het wordt een 10-daagse rondreis door het land van de Bijbel van woensdag 26 april t/m vrijdag 5 mei 2023. Op woensdagavond 6 juli 2022 is er in zaal 1 van de Pniëlkerk te Barneveld een informatieavond gehouden waarop Gert Kranendonk van Goed Idee Reizen aanwezig was. Vanwege overweldigende belangstelling voor deze reis is opgave momenteel niet mogelijk Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met de andere reisleider, dhr. A. van Duijvenbode: advb@hetnet.nl
Lees meer
Nieuws
Door: ds. J. Joppe
1 juni 2022
Dit bericht delen:
Voorkant

Tweede druk van boek 'Ik zal u rust geven' t.b.v. de Oase verschenen

Op dinsdagmiddag 16 november 2021 overhandigde ik aan Aart van Wolfswinkel, coördinator van het landelijk diaconaal gastenhuis de Oase te Ouddorp, een boekje met 25 meditaties over Bijbelgedeelten uit het Oude en Nieuwe Testament waarin sprake is van moeiten en zorgen, maar ook hoe de Heere kracht en sterkte geeft om verder te gaan. Inmiddels is er een tweede druk verschenen!
Lees meer
Nieuws
Door: ds. J. Joppe
1 oktober 2019
Dit bericht delen:
Ichthusvis

Nieuw boek: Waarom een christen?

Kort geleden verscheen bij uitgeverij Den Hertog te Houten mijn nieuwe boek: 'Waarom een christen?' N.a.v. vraag en antwoord 32 uit de Heidelbergse Catechismus ga ik in op het christen-zijn en trek lijnen naar het hart van de (jonge) lezer. Een mooi boek voor persoonlijk gebruik en mede ook door de gespreksvragen aan het eind van elk hoofdstuk geschikt voor een Bijbelkring of jonge lidmatenkring.
Lees meer