Nieuws
Door: ds. J. Joppe
4 maart 2015
Dit bericht delen:

Nieuwe samenzangreis naar Erfurt op D.V. 12 t/m 14 november 2015

Vanaf donderdag 12 november t/m zaterdag 14 november hopen we weer met vele zangvrienden op reis te gaan. Dit jaar is het thema 'Barok en Reformatie'. We zullen verschillende malen te zingen o.l.v. de bekende organist en dirigent Peter Wildeman. Ds. J. Joppe hoopt de meditaties te verzorgen. Het definitieve programma volgt binnenkort. Reserveer de datum alvast in uw en jouw agenda.
Lees meer
Nieuws
Door: ds. J. Joppe
31 oktober 2014
Dit bericht delen:
Een

Geschenkboekje voor jarigen: Een bijzondere dag - jarig zijn

Zoekt u of zoek jij een leuk cadeautje voor een jarige? Dan is 'Een bijzondere dag' heel geschikt. In dit boek voor jongere en oudere jarigen wordt in 30 korte hoofdstukken op verschillende aspecten van het jarig zijn ingegaan. Telkens luisteren we naar wat de Bijbel daarover zegt. Dit boek is verschenen bij uitgeverij Den Hertog in Houten en kost € 9.90. Het is verkrijgbaar in de boekwinkel.
Lees meer
Nieuws
Door: ds. J. Joppe
18 oktober 2014
Dit bericht delen:
Bijbel

Bijbel met uitleg

Meer dan honderd mensen uit de gereformeerde gezindte werken dit jaar met grote betrokkenheid en inzet aan het unieke project Bijbel met uitleg. Deze Bijbel, die D.V. april/mei 2015 bij uitgeverij De Banier verschijnt, bevat de GBS-editie van de Statenvertaling. Op iedere bladzijde wordt de Bijbeltekst op een eenvoudige en beknopte manier voor jongeren uitgelegd. De uitgave is voorzien van tal van illustraties, foto’s, landkaartjes en tijdschema’s.
Lees meer