Nieuws
Door: ds. J. Joppe
30 april 2024
Dit bericht delen:
De

Visitatiebezoek Malawi 2024

Van dinsdag 30 april t/m dinsdag 7 mei 2024 hopen we voor de generale diaconale commissie (GDC) van de HHK weer een bezoek te brengen aan Malawi. Samen met Dick Boonzaaijer uit Woudenberg en Evert-Jan Schuitemaker uit Putten ga ikzelf als voorzitter van de GDC voor de vierde keer mee naar Malawi. We hopen in Malawi diverse gesprekken te voeren en projecten te bezichtigen. We bidden om een gezegende reis.
Lees meer
Nieuws
Door: ds. J. Joppe
13 maart 2023
Dit bericht delen:
Onderweg

Visitatiebezoek Malawi 2023

Voor zaterdag 11 t/m vrijdag 17 maart 2023 staat er weer een visitatiebezoek vanuit de generale diaconale commissie (GDC) in de HHK aan Malawi gepland. Samen met diaken Hubrecht Smits en Evert-Jan Schuitemaker uit Putten hoop ik voor de derde keer naar Malawi te gaan. In de dagen voorafgaande aan onze reis kwam de cycloon Freddy steeds dichterbij Malawi en vroegen we ons af of het wel verantwoord zou zijn om te gaan. Kunnen we die zaterdagmiddag wel landen in Malawi, want dan zou volgens de verwachtingen de cycloon Malawi hebben bereikt? Op biddag hebben we de Heere gevraagd of de reis door kon gaan. In Malawi zagen ze geen problemen. Dus hebben we donderdagavond de knoop doorgehakt om te gaan op hoop op zegen!
Lees meer
Nieuws
Door: ds. J. Joppe
3 januari 2023
Dit bericht delen:
De

Eerste exemplaar van boek 'Ik heb uw tranen gezien' aangeboden aan koster Van den Berg

Op de ouderenmiddag van de Hersteld Hervormde Gemeente van Barneveld in november heb ik het boek met 25 korte meditaties over troost in verlies en rouw aangeboden aan koster Van den Berg van wie in 2022 zijn vrouw overleed. Het boek gaat niet alleen over verlies van geliefden, maar over verlies van gezondheid, werk en bezittingen.
Lees meer