Gastenboek

Door: Fred en Diana - 21 mei 2017


Beste Israƫl reizigers die intussen weer op NL bodem zijn Mooi om met jullie mee te lezen en zo een stukje reis mee te maken. Fijn dat er zo'n weblog was! Prachtig ook de laatste blog helemaal op rijm We wensen jullie een goede tijd van nagenieten en herinneringen op halen
Door: Kees en Willemijna Bel-Benard - 20 mei 2017


Wat een indrukken hebben jullie opgedaan tijdens deze reis. Het was erg mooi dat we zo mee mochten genieten op reis door dit land. Vooral het lezen uit Gods Woord op al die plaatsen waar Hij [ de Heere Jezus] ook wandelde en leed moet aangesproken hebben. Maar Hij is opgestaan uit de doden. Het graf is leeg! Nu gekomen aan het einde van de reis en behouden thuiskomst is het nagenieten. Hartelijk dank!!
Door: Cobi Lock- Benard - 19 mei 2017


Beste mensen van de reis naar Israel. Ik heb al de verslagen gelezen en de foto's bekeken. jullie hebben een prachtige reis gehad en heel veel gezien. Fijn dat het goed ging en jullie weer veilig in Nederland zijn aangeland. Nog nagenieten en uitrusten. Ik volgde dit omdat ik drie mensen van het gezelschap ken. Leuk om mee te reizen op afstand. Allen het allerbeste gewenst!
Door: Nelewart en Corrie Poot - 18 mei 2017


Het was heel mooi elke avond alles te bekijken en te lezen Voor morgen een goede reis Groetjes uit St Maartensdijk
Door: Fam guijt - 18 mei 2017


Wij hebben genoten van het verslag en de foto's Morgen goede reis terug En Alieke we zijn benieuwd naar je verhalen