Gastenboek

Door: Marry de Regt - 17 mei 2017


Beste mensen, het is niets dat jullie geen verslag schrijven, maar op deze manier raakt mijn bio ritme van slag, ik ga er s,avonds voor zitten, maar mooi niks niets. Maar het zij je vergeven hoor, geniet er van, en ik hoop het morgen weer te lezen. Hartelijke groet, maar nu van een echt warm 28gr. Oud Beijerland.
Door: Huib en Ineke van Dijk Renswoude - 16 mei 2017


Ds.Joppe en medereisgenoten. Wat een mooie reis maken jullie in het land van de Bijbel. Ds.Joppe die hoed staat u goed. Zou u vaker op moeten zetten. Geniet nog van de laatste dagen in Israel
Door: Marry de Regt - 13 mei 2017


Geweldig om dagelijks jullie verslag te mogen lezen, maar wat een dor en uitgestrekt land. Jullie zullen ook wel blij zijn dat het morgen zondag is, even niets. Wens jullie allen een goede en Gezegende zondag toe, vanuit een nat BAIERLAND. En hoop tot maandag.
Door: Fam. Joppe - 13 mei 2017


Lieve man, vader, zoon, broer, zwager en alle medereizigers, Heel fijn en mooi om elke avond jullie verslag te lezen en foto's te kijken. Fijn dat jullie het zo goed naar je zin hebben. Vanavond hebben we een van de achtergelaten mannen opgevangen. Hij is nu weer naar huis om de veestapel van zijn vrouw te verzorgen. Voor straks alvast laila tov en voor morgen een goede zondag. We hopen le'hitra'ot!
Door: Nelewart en Corrie Poot - 13 mei 2017


Het is heel mooi om jullie iedere dag te volgen en de foto s te bekijken Nog fijne dagen samen in het land van de Bijbel en voor morgen een Goede zondag Groetjes uit St Maartensdijk