Nieuws
Door: ds. J. Joppe
11 april 2017
Dit bericht delen:
De

Op visitatiebezoek in Malawi

Van maandag 3 april tot dinsdag 11 april 2017 hebben diaken Smits en dominee Joppe voor de generale diaconale commissie (GDC) van de Hersteld Hervormde Kerk een visitatiebezoek aan Malawi gebracht. Het doel van dit bezoek was om: een goed werkende relatie tussen de GDC en de Reformed Presbyterian Church (RPC) te krijgen; het eens te worden over de richting van de toekomstige samenwerking tussen GDC en RPC; te onderzoeken hoe een meer structurele aanpak kan worden bereikt in het bijstaan van de RPC; en te ontdekken welke derde partijen een rol bij de verwezenlijking van een meer structurele aanpak van armoedebestrijding binnen de RPC spelen kunnen. We zien terug op een indrukwekkend en leerzaam bezoek aan Malawi. Hieronder een verslag en wat foto's.
Lees meer
Nieuws
Door: ds. J.Joppe
13 maart 2017
Dit bericht delen:
SGP

Soms zou je meer SGP willen

Op de Bijbelstudieconferentie 18+ van de HHJO in Lage Vuursche!
Lees meer
Nieuws
Door: ds. J. Joppe
17 november 2016
Dit bericht delen:

Meditatiebundel over alle gelijkenissen verschenen!

Vandaag is bij Uitgeverij Den Hertog te Houten van mijn hand een nieuwe meditatiebundel over de gelijkenissen van de Heere Jezus verschenen. Op eenvoudige wijze worden alle (!) gelijkenissen van de Heere Jezus in één meditatie of twee meditaties uitgelegd. Het boek is een prachtig geschenk voor jong en oud. (€ 17,50, 218 blz.)
Lees meer