Nieuws
Door: ds. J. Joppe
22 maart 2019
Dit bericht delen:
File

Visitatiebezoek Malawi 2019

Voor de generale diaconale commissie (GDC), hoop ik met twee andere leden van deze commissie weer een bezoek te brengen aan Malawi. Op vrijdagavond 22 maart hoop ik te vertrekken en zaterdag 30 maart weer thuis te komen. We proberen hier en op de website van het diaconaat www.hersteldhervormdekerk.nl/diaconaat verslag te doen van deze reis.
Lees meer
Nieuws
Door: ds. J. Joppe
9 februari 2019
Dit bericht delen:

Op reis door het land van de Bijbel

Op reis door het land van de Bijbel In de zomer van 2018 was ik met een deel van mijn gezin enkele weken in Israƫl. Samen met Jacomijn en Bartjan hebben we - speciaal voor kinderen en jongeren - wat filmpjes gemaakt over belangrijke plaatsen in het land van de Bijbel. https://www.youtube.com/playlist?list=PL9-aua3oODKh2eiNw0jNqqo9I-T23yadH
Lees meer
Nieuws
Door: ds. J. Joppe
17 oktober 2018
Dit bericht delen:
BMU-online

Website Bijbel met uitleg online

Uitgeverij De Banier in Apeldoorn heeft woensdag 17 oktober 2018 een website bij de Bijbel met uitleg (BMU) gelanceerd. Op de site staat al het toelichtende materiaal dat te vinden is in de BMU.
Lees meer