Nieuws
Door: ds. J. Joppe
28 juli 2015
Dit bericht delen:

Afscheid van Woudenberg en intrede in Oud-Beijerland

Het afscheid van Woudenberg zal plaatsvinden op D.V. zondagmiddag 20 september 2015 in een dienst die om 15.30 uur begint in de Maranathakerk, Frans Halslaan 9a, 3931 LJ Woudenberg. Op woensdag 30 september 2015 hopen we als predikant verbonden te worden aan de Hersteld Hervormde Gemeente te Oud-Beijerland. De bevestigingsdienst begint om 14.30 uur. Deze dienst zal worden geleid door ds. D. Heemskerk uit Ouderkerk aan den IJssel. De bevestiging zal worden gedaan door ds. N.A. Donselaar uit Nijkerk. De intrededienst begint om 19.30 uur. Beide diensten worden gehouden in kerkgebouw Anathoth, Maseratilaan 1, 3261 NA Oud-Beijerland. Van harte welkom! (zie ook onder persoonlijk: gemeenten)
Lees meer
Nieuws
Door: ds. J. Joppe
4 maart 2015
Dit bericht delen:

Nieuwe samenzangreis naar Erfurt op D.V. 12 t/m 14 november 2015

Vanaf donderdag 12 november t/m zaterdag 14 november hopen we weer met vele zangvrienden op reis te gaan. Dit jaar is het thema 'Barok en Reformatie'. We zullen verschillende malen te zingen o.l.v. de bekende organist en dirigent Peter Wildeman. Ds. J. Joppe hoopt de meditaties te verzorgen. Het definitieve programma volgt binnenkort. Reserveer de datum alvast in uw en jouw agenda.
Lees meer
Nieuws
Door: ds. J. Joppe
31 oktober 2014
Dit bericht delen:
Een

Geschenkboekje voor jarigen: Een bijzondere dag - jarig zijn

Zoekt u of zoek jij een leuk cadeautje voor een jarige? Dan is 'Een bijzondere dag' heel geschikt. In dit boek voor jongere en oudere jarigen wordt in 30 korte hoofdstukken op verschillende aspecten van het jarig zijn ingegaan. Telkens luisteren we naar wat de Bijbel daarover zegt. Dit boek is verschenen bij uitgeverij Den Hertog in Houten en kost € 9.90. Het is verkrijgbaar in de boekwinkel.
Lees meer