Reisblog
Door: Corrie, Jos van Belzen, Lieven en Mina
8 mei 2010
Dit bericht delen:
Vandaag

Dit is de weblog van dag 9

We verlaten het prachtige hotel en reizen naar Nazareth Village om de heer Maarten Dekker te ontmoeten. Hij zal ons door dit park rondleiden. We rijden door de plaats waar de Heere Jezus Zijn eerste wonder heeft gedaan: Kana, waar Hij water in wijn veranderde. Als we bij Nazareth komen, zien we links het joodse Nazareth. In de vallei wonen veel moslims. Rechts is het christelijke Nazareth waar veel Russische Joden wonen. We zien veel olijfbomen, druiven en vijgen.
Lees meer
Reisblog
Door: Ds. J.Joppe
8 mei 2010
Dit bericht delen:
In

Dit is de weblog van dag 8

​Om half zeven worden we gewekt en na een overvloedig ontbijt vertrok de bus om acht uur. We zien Tiberias in een overvloedige bloemenpracht. We stapten op een boot en voeren over het meer. Het is stralend weer. We lagen een poosje stil en er was gelegenheid om te lezen en wel uit Lukas 8. Daarna zongen we Psalm 42:4. Omdat we vandaag ook stil staan bij de gevallenen uit de Tweede Wereldoorlog hebben we ook twee coupletten van het Wilhelmus gezongen. Om half elf meerden we weer af en konden we koffie drinken.
Lees meer
Reisblog
Door: Kees den Nederlanden; Coba en Loes
5 mei 2010
Dit bericht delen:
Ingang

Dit is de weblog van dag 7

Om 5.15 werden we gewekt en konden we onze koffer pakken en tussen 5.30 en 6.00 de koffers op de gang zetten. We konden om 6.00 in de eetzaal en ontbeten met z´n allen.
Lees meer