Reisblog
Door: Rinus en Jo; Kees – Elly en Lenie
10 mei 2010
Dit bericht delen:
Na

Dit is de weblog van dag 12

​We ontbijten om half acht wat droge boterhammen en bolletjes en dezelfde salades als de vorige dag. Het was sjabbath en dan maken er niet zoveel werk van.
Lees meer
Reisblog
Door: Klaas en Bea Seldenrijk; Jaap en Lenie Dooge.
10 mei 2010
Dit bericht delen:
Om

Dit is de weblog van dag 11

Wij vertrekken met de bus om tien voor negen naar het Holocaustmuseum (schouders en knieën bedekken). Wat wij daar gezien hebben is niet met een pennenstreek te beschrijven. Zeer indrukwekkend. Wij kwamen de hal binnen en zagen tot het plafond een film over het Joodse volk, van voor de Tweede Wereldoorlog: rust en vrede.
Lees meer
Reisblog
Door: Kees, Janneke, David en Willy
10 mei 2010
Dit bericht delen:
Onze

Dit is de weblog van dag 10

Op deze stralende dag vertrekken wij na het ontbijt om 8.20 uur naar de Olijfberg. Het is ook een feestelijke dag, want Willy Koopman mag deze dag haar verjaardag gedenken. We lopen de lijdensweg van de Heere Jezus en beginnen bij de Hemelvaartskerk en zullen eindigen bij de graftuin. Op de plaats waar de Dominus Flevit kerk staat, waar vandaan een prachtig zicht is op de rotskoepel, heeft de Heere Jezus geweend over Jeruzalem. Hier lazen we uit Lukas 19. De Maria Magdalena kerk is prachtig om te zien. Daarna gaan we naar Gethsemane, waar Jezus bad en streed en waar Hij verraden werd. Op deze plaats las ds. Joppe uit Lukas 22. In deze olijvenhof staan nog fraaie bomen.
Lees meer